...MY FRIENDS... =*...

Marknadsföring! Nej, jag tror inte det är min grej. Vi ska lösa ett case nu. Så nu försöker jag hitta frankrikes inflation för 2007. Vad det skulle vara bra för? jaja

Men i alla fall MINA VÄNNER håller mig uppe och på bättre humör även om att jag inte har träffat de på länge! Love them!

Har fått den finaste komplimang någonsin! Tack J! =))  (Hoppas att fu kommer ha det  jätte kul i Italien. Jag är jätte avis på dig som få åka dit :P) 

........................

Föresten kom på att det är nått koppling med att: när jag börjar studera, då få jag "inte mina dagar" Hehe tänker på våran lärare Jens nu. Han har upplevt alla mina dåliga dagar)))

Men i alla fall. Det var inte min dag igår! Jag skulle tvätta och när tiden kom, jag konstaterade att jag har ingett tvättmedel hemma. Nästa plan var att gå till affären. När jag var vid affären märkte jag att jag inte tog pengar med mig! Ja vad skulle dem vara bra för? Eller hur? Efter allt gående fram och tillbaks skulle jag laga mat. Då hände också grejer. Locket till saltburken lossnade och det har "snöat" över hela köket! Plus lite till saker som ramlade osv. Ja! Men, men det kunde vara värre som jag brukar säga!=)

 

Men nu ska jag koncentrera mig lite över omvärldsanalys, och sen ska jag lägga mig. Det är Big Day imorgon!


...Universitet..

Mitt liv i Umeå! =))

Ja jag orkade inte skriva på ett tag och nu kommer jag inte ihåg allt det roliga som hände. Men men…

Jag är faktiskt nöjd med mitt rum här. Det behövs bara lite styling och så, men annars är det helt okej.

Två veckor har gått otroligt fort. Det här med Insparken var ja… kul men slitsamt. Massa aktiviteter på morgonen/dagen och festar på kvällar. Men nu är det rutiner kam man säga. Läxor och föreläsningar.

Vi har sjukt mycket att läsa. Fackspråk på engelska är alltid lika roligt att läsa eller inte. Men det funkar så länge.  

 
Vi har fått en fin t-shirt med skolans logga på och en påse där det strå "green is the new black" som jag tyckte om. Sen har vi också fått en praktisk väska för dator  osv. och massa små saker .




                 P.S. saknar alla!

P.S.2. BEHÖVER en cykel. Snabt!


RSS 2.0