...28.01.09...

Idag var inte så speciell dag. Jag och Jenny promenerade hem från skolan. Det var skönt. =))

Satt och kollade på olika kläder på nätet. Hittade massa...speciellt skor och väskor som vanlig. Har bestämt mig att jag måste minska lista en aning. Sen var det några smycket som jag vill ha också. Sen kollade på Jennys blogg och såg att hon har redan införskaffat såna skor=)) Vi pratade om dem idag nämligen...

Här är liten lista.





Hurra imorgon ska jag gå och klippa mig eller jag det kommer vara mer att klippa topparna men ändå. Men sen det är kvällsöppet och utgång som gäller. *tänker på vad ska jag ha på mig*  men en sak vet jag. Jag ska ha leggins på mig  i alla fall.=))


...au revoir...

..00.45...

Klockan är 00.45 och jag försökte plugga....Istället blev det bilder lite här och var.... mmm ja... provet jag är så förbered! Inte...

  

OK nu ska jag faktiskt sova!

...27.01.09...

Även mina hörlurar gick sönder. Nej det här är katastrof. No good..

Det hände ingenting speciellt i skolan. Fick biljetter till studentskiva. Nån som har lust att gå på en till studentskiva? varsågod=)

Ja juste igår blev jag väckt av att min mobil ringde. När jag svarade nån började babla på engelska. "  Is this  Alina from Estakcholmo?" =))) Det lät kull men hur som helst det var en tjej från Spaniens hotell som ringde. Jag sökte sommarjobb där. Men men jag tror inte jag ska ta den. Jag tänkte ju söka till universitet och de vill att man ska jobba hela säsongen. Då går det ju inte. Det kommer krocka med tiden. Synd. Ok tänker positivt jag har ett jobb redan! Så jag kommer förmodligen jobba tills jag bli blå och dör i sommar.

Ska plugga till prov på torsdag....kanske...   Hurra det är kvällsöppet på torsdag. Kvälls öppet tema är Italien så det kommer bli spännande. Synd att vi ska inte ha tiramisu.

Ja juste var i centrum med tjejer och vi köpte kort till David =)) Det är jätte rolig och passar honom alldeles utmärkt.
Ja så köpte jag kavaj till mig också!

Jag och Jenny ska vara duktiga imorgon. Vi ska promenera  hem från skolan. Hoppas väder bli bra.


Allas namn står inte på ännu.


Humör:  Glad som alltid eller nästan som alltid
Musik: Amy Macdonald - This is the life

...tävlingen...

Sen har jag bestämt mig att delta i tävlingen  =) Det verkar ju spännande. hihi=))

Jag är med i en kanon tävling där jag kan vinna blandande hudprodukter frånYves Rocher , Värdet ligger på 400 kr och tävlingen är för både bloggare och icke bloggare.Registrerar man sig på gratisbio får man extra stor chans att vinna.Tävlingen avslutas när Emma fått 100 st tävlande!



...26.01.09...



Så ja jag har kallnat ner lite från idag. Kände mig stressad hela dagen så att jag fick ont i magen till slut.  Ja engelska ska vi fixa på nåt set. Men våran kära brittiska lärare tror att vi kan det som sitt egen modersmål och påpekar varenda fel till och med om man har inte satt kommatecken.
 Förvånansvärt men naturvetenskaps provet  gick bra med tanke på att jag läste inte boken.

Måndag är svår dag överhuvudtaget! jag böjar kl. 8.00 och slutar 21.45. Det blev inte så idag eftersom jag kom hem för att vi fick jätte lång håltimme. Sen sov jag. Ja så avancerad var jag idag.


nanana!!! här kommer ...IG varnig!!!

Ja jag håller på att kokas upp!! 20 av 25 i klassen fick IG varning!! av nu lärare som ligger på lite högre nivå!!!
Ska gå och ta ut mina agritioner först!!!!

...25.01.09...

  Ja dagen var inte så framgångsrik om man säger så. Ville plugga men!! Det finns alltid ett men hos mig=) ja det blev inte så. Fast man oroar sig inte om provet när det är Ulfs prov. Allt ser alltid bra hos Ulf.

Träffade Diana. Vi skulle träffas i Handen hyra film och kolla på nåt mer. Men jag har konstaterat att jag fick personlig kris. Jag vill skaffa rosa underkläder!! Ja ibland skrämmer jag mig själv. Så vi gick överalt och jag kollad på rosa underkläder. Men men jag har tid på mig att tänka över tills jag få pengarna. Till slut hyrde vi The Dark Night. Äntligen jag kollade på den filmen.

Så ja mycket mer hände det inte. Ja förutom att jag gick fel från Diana och hamnade någonstans ute åt helvete så jag missade min buss. Men pappa kom och hämtade mig sen. Vecka 4 var överhuvudtaget inte min vecka!

Hej=)


Ja hej så nu skriver jag här också=)
Våran kväll var kul igår.
Det var inte värsta paty men det var trevlig.
Vi var inte packade inte i alla fall så som en tjej som dansade där.
Hon hade svarta strumpbyxor och en kort svart linne. Linne klättrade upp och var vid navel så stod hon och kände sig fri att dansa när alla stod och kollade och tyckte att hon hade fina string=)

 Jag har entligen städat i mit rum och har hittat mina antekningar som jag letade efter i två veckor!
 Anledningen till att städa!=)

 Sen en väldig kånstig människa har hört av sig IGEN.
 Först råkade han skriva fel IGEN..
Men men...
Ibland undrar man bara...

Måste plugga till provet i samhället till måndag men orkar inte.
 Vill kolla på nåt film.

Ska till Dian imorgon och vi ska kolla på nåt film och äta eller nåt liknande. Har inte sett henne på länge och hon har varit sjuk.
.....................................................................................................................................................................................................

Ja sista tiden vill jag bara skriva
Om allt
Om skolan och vad det händer där.
För att man börjar förstå att tiden håller på att rinna iväg
Och snart är det studenten
Jag vill inte faktiskt...

Torsags fras...
Jag vet inte hur vi kom på den men nån började sjunga " Jag vill måla hela världen lilla mamma"
Så sjunger Danne efter "Jag ville måla hela världen lilla mamma MEN polisen stoppade mig!" =)

Jävlades med Kim hela dagen om fredag..
"Alina jag vet att du vill ha mig...!"
 "Nej Kim inte nu längre=)" Svarade jag
Han blev stum och sade att han blev ledsen..
 Stakars
 Men det är kul att skämta med honom
 Kommer sakna honom och hans dåliga skämt=)

Fredags fras ..

Vet ni vad gör en blondin när hon vaknar på morgonen??
Hon går hem! =)
Av våran kära lärare Jens!

P.S. Det är svårt att vara klassens clown. Men det är ännu svårare att vara clown och sexobjekt samtidigt! ;)

See u =)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0