... lite av allt...

Äntligen jag är tillbaks från kryssningen. Det gick inte direkt hur det var planerat.  Det var drama, drama och en gång till drama och inte bara hos oss. Det verkar det var inte så lyckad resa för alla. Jag hade lust slänga mig in i vägen eller hoppa av och simma hem. Men men I början var det rätt rolig och det är bra att jag är inte inblandat i något av det som hände nämligen catfight eller sexmaraton.

Idag tänkte jag och Diana gå på bio men det blev inte så. Det få bli en annan gång.  Vi ska träffas med henne imorgon och kolla på melodifestivalen=) Det är ju tradition. Hoppas bara att det bli bra låtar inte som förra gången. Men idag  jag få villa hemma istället. Det är också bra. Jag behöver det.

Borde plugga lite men känner mig så himla trött och helt slut.
Ska senare kolla på Navy CIS. Hurra det är repris från tisdag som jag missade =))) Och sen bli det let's dance.


...25.02.09...

Lovet var inte riktig mitt lov. Haha.
Jag har färgat håret det blev väl ja si så där för brunt eller nästan svart. Men nu är den mer brun. Det har tvättas ut mer. Men ja det ser ju bra ut så det var ingen katastrof.
Jag har fått papper från posten att det är en paket som väntar på mig. På vägen dit lyckas jag tappa  papper ( Of course). Så ja jag få inte min paket och hoppas verkligen att ingen hittar min papper å hämtar den. För att sista två gångerna behövde jag inte vissa leg för att få paketet. Så berättar jag det till tjejen där. Hon bara ja men synd jag kan inte hjälpa dig. Jag hade lust att slå till henne. Så ja jag var arg.
Min middag-träff gick ju bra. Jag hade rolig. Det kunde man inte tro eller hur?  eller ja om jag har tråkig så fixar jag så att det bli kul.
Har promenerat med Diana på dagen och vi köpte en jätte god choklad med citron och ingefära smak. Sen pratade vi bisarra samtal som vanligt.  Jag tror inte det är tillåtet att skriva om såna här. =)
Men nu känner jag mig trött så jag ska sova eller jag ska först måla naglarna. Jag känner för det. Det var länge sen.






Ja its all about red =))

....

Det var  våran sista dag i skolans köket med Jens och hela våran 06a gruppen. Jag kan fortfarande inte fatta det att vi kommer aldrig tillbaks! Det är som att läsa ut en bra bok och sen måste man stänga den man har ingen annat val. Det var kul det står i min almanacka idag sista dag i a la catre och nere på bladet brukar ju stå uttryck eller folkspråk som är kända så stod det.

På tidens vingar flyger sorgen bort.
                                                                   La Fontaine.


Sen var det rolig grej eller ja mer äcklig. Det kom en knarkare i våran restaurang och våran toa var ja... blodig. Det gick inte så bra för honom där. Ja så imorse decenficerade de hela toaletten.

Ja och sen fick jag reda på att jag ska åka till Korsika DEN 6:E JUNI.  Jag ville egentligen åka i juli men men. Men det kommer kännas konstig att åka bort dan efter vi tar studenten. Fast i å andra sidan jag kommer inte ha tid att tänka och sörja över avslutningen och skola eller ja det finns viss risk att jag kommer träffa Kim där. Ok det här börjar faktiskt bli lite awkward.  Men ja vi ska inte bry sig mer om det nu.

Juste då kommer jag fira min 20:e födelsedagen på Napoléon Bonapartes land eller ja ön! Det kunde man aldrig tro! Ja nu gäller det att köpa en liten fransk lexikon. Jag ville alltid åka  Frankrike och inte bara till nån stot stad untan nån liten.  Ja det viktigaste jag måste fixa det är att sluta bli så flummig och komme ner från moln. Det burde vara bra ide.




Röda prikar det är dit jag planerar åka dem närmaste ja tiden.
Gula  prikar där jag har varit.
Och rosa is special edition  for Hanna ( förlåt jag var tvungen).=)


..................................................................................................................................................................................

Liten planering för att få ordning lite på den här kaos.

Februari

Lov
Kryssning
Plugga, plugga, plugga, plug..., plu..., p...., ...............................

Mars

Vecka 10
02/03 Balmöte
08/03 METALLICA

Vecka 11
14-15/03 Ska ut med Jenny hon fyller år den 15:e
16/03 Matte PROV
Uneversitet anmälan

Vecka 12
24/03 Balmöte
25/03 Tara fyller år
28/03 Högskoleprovet

April

Vecka 15-16

06/04-13/04 Påsklov
15/04 Sista dag anmälla till uneversitete?

Vecka 17
25/04 Igoryok fyller år

Vecka 18
28/04 NATIONAL PROV ENGELSKA B ( writing)

Maj

Vecka 19
08/05 NATIONAL  PROV ENGELSKA B (reading/listenign)

Vecka 20-21  BIG WEEK
14/05 Studentskiva
20/05 Balen

Maj- Juni Kontrollbesked
Juni - Juli


Vecka 23

05/06 STUDENTEN

06/06  ( ovilka sifror) har alltid sexor i konstiga datum. åker till Korsika ( som det ser ut nu )
               Kommer tillbaks?? efter fem veckor

                 Medans jag är borta:

                       11/06 Xenia fyller år

                       17/06 Jag få ålderskris!  20!


Antagningsbesked 1Mitten av juli.

Svar slutet av Juli

Antagningsbesked 2 Börja av augusti

17/08 Ira fyller år!

Reservanatagning

Ter minstart augusti-september.

OJ nu blev det lång. Hatar att planer och plus att det bli aldrig så som man planerar fast det är i för sig bra eller ja litte. Då har man lite kul och spänning.

Ok nu ska jag gå å vila hade sömnproblem i natt.

...19.02.09...

God morgon!

 Jag fick inte sova ifred men men. Nu gäller det. Våran sista kvällsöppet. För mig innebär det att jag måste samla tankar och fokusera på det jag gör och inte bränna, överkoka, spilla något osv.

FOKUSERA!

Jag borde tvätta mina kläder också allt är i tvätten typ. Har konstaterat det nyss. hmm


...18.02.09...

Någonting gick bra till slut. Matte provprovet.  Nu är jag inte så orolig över den delen. Logaritmer är ganska roliga ja om man sitter vid boken ganska länge man hittar språket med dem=)

På tala om ingenting... TV var på så börjar Katy Perry sjunga " I kissed a girl and I liked it! Sen  säger de köp Absolut Kidz CD skiva! :S Ursäkta? Det lät bara lite komiskt. Ja ja vad vet jag om saker.




Musik:  Aldebert • Carpe Diem



...shit!!!...

Shit jag har glömt blecket med chokladmose på bänken!! No googd! Jag vill dö. Vad är det med mig!? Jag tror jag petade ut hela min hjärna när jag försökte ta bot tandkräm från ögat! Inte mitt år som sagt

...inte min dag? igen?...


Det var inte min dag! Igen! Är jag förvånad? Till och med Jens sade att det spelar ingen roll vilken tid på dygn det är men jag ska ringa till honom när det min dag. haha. Det känns inte att det kommer hända snart.
Ja imorse lyckades jag få tandkräm i ögat. Fråga inte hur men jag lyckades. Det var inte det skönaste jag har upplevt kan jag säga. Sen kom jag sen till skolan och fick Melbasås i den andra ögat och sen apelsin saft!  Vad var det för dag??? Ja juste så tappade jag mandelspån över hela frysen så jag fick damsuga frysen!! Det i för sig var ganska kul. One in a life time upplevelse)))

Sen jag var ganska klantig eller ja jätteklantig med skolans hemligheter....
Jag är lite besviken på min minne. Har guldfiskminne nu för tiden. Och min koncentration är inte på topp. Jag är typ överallt och ingenstans . Inte så konstig att Diana är surr på mig.
Jag tror jag behöver slappna av få semester eller lov eller någonting i den stilen. Men jag kommer inte kunna slappna av med tanke på engelska och högskoleprovet.

Nu ska jag villa eller nig hinner inte måste plugga lite till matte provet.






...au revoir...

balen, studenten, studentskiva, studentmössor, tävlingen, kryssning....

Det var mycket grejer på en gång. Det  var samhällsprov. Det var ganska ok. Jag vet att jag få G men man vill ju ha högre. Ja men vi få hoppas.
Vi gjorde balla anslag eller vad man ska det nu kalla. De var randiga.  Det är svårt att förklara synd  att jag tog ingen kort.
Sen alla fick mössor förutom jag så klart. De var jättefina och alla olika. De såg mer personliga då. Det tyckte jag om. Hoppas min kommer snart.

Våran mentor Toni ska sluta. Det är faktiskt svårt att tro på. Men vi köpte blommor och kort till honom.

Sen   var det långa pratet om balen...... Ja det kommer bli kul.  Balen är den 20:e maj kl 17.00-21.00/22.00 och kommer kosta ca 200 kr eller  ja mellan 150-200 kr.   Vi vet inte riktig ännu. Men det bästa är att vi är lediga dan efter. Hoppas de som ska praktik är också lediga ( jag bryr  mig om det bara för att jag ska ha praktik =)))
Det känns sorgligt på något sätt. Det var ju inte så länge sen man kom för första gången till skolan och nu man få redan mössor och planerar balen!  Ja men då ska vi se till att det bli kul! =)
Det är ganska skönt att vi har balen och studentskiva samma månad. Studentskiva ska vara på Göta Källaren den 14 :e maj. Jag måste verkligen skriva ner allt för att ha koll.

Jag pratade med Johan och Helge om Cupe Culenare tävlingen som ska vara på Åland I maj. ( Gud allt händer i maj!) Har träffat våra comisar från årkurs 2.  Ja det gäller bara att hitta på något coolt maträtt. Huvudingredienser är röding, oxfile och blåbär. Johan skojade till att vi ska göra rödinglass. Och jag svarade där ja med oxfileströsel. Han lät helt exalterad och började tänka direkt jag var tvungen fråga om han var seriöst. Så ja någonting coolt kommer det i alla fall.

Sen ja... jag måste förberedda mig till imorgon. Det är matte prov prov... sån där inte riktig prov. Men man har liten hum om hur det kommer gå. Det är ju alltid bra.

Det är kvällsöppet på torsdag och Diana ska vara med=) Jippi!

Sen det är lov!  Och då åker jag på kryssning den 25:e och resten av tiden måste jag plugga.
 Fan jag har fortfarande inte bokad tid hos tandläkare.

MÅSTE GÖRA

Ringa och boka tid hos tandis! eller gå dit!!!
Ringa till praktiken!
Plugga engelska och till högskoleprovet.

...au revoir...


Bal?

...köket...

Ja de var det köket igen.... Det är bara nästa vecka kvar. Men nu om roliga nyheter. Jag fick praktik platsen på Pontus. Jag vet inte varför men jag är glad. Jag vet inte så mycket om restaurangen men det bli spännande. De har ostronbar. Det låter kul och somrig på nåt sätt.
Jag gjorde super goda pajer igår. Det är klart de var goda när jag gjorde de i två timmar. nja inte riktig men nästan=)
Vi var extra långsamma. ...och inte vi alla bara jag och kim.
Sen Gerhard var förbi och pratade praktik som ska vara under sommaren på Korsika, Kreta och kanske Chamonix.  Jag tror jag ska ansöka till Korsika. Vad ska jag annars göra under hela sommaren. Även att man få inte pengarna men det är bara fem veckor. Sen det låter rolig och spännande.

Ok nu måste jag fokusera på läxor. Har massa av dem. Jag hinner inte göra de känns det som för att imorgon ska jag på teater. Våran kära drama lärare ska spela nämligen.  Och på allas hjärtas dag ska jag jobba. Sen det är ny vecka.....
 
Måndag
Psykologi B två inlämningsuppgifter.
Engelska B läsa novell
Engelska C analys The Black Cat.
Matte C ......Allmänt massa uppgifter plus lagoritmer

Tisdag
Samhälle - ekonomi prov
                                                                                                                                 PLUGGA
Onsdag
Matte C Provprov (inte riktig prov)

Torsdag                                                                                                                                                                                                  TILL
Kvällsöppet!!! =)                                                                                                  

Fredag                                                                                                                              
Allmänt sorglig dag (no coments)  
                                                                                                                             HÖGSKOLEPROVET!!!
LOV.....................................

PRAKTIKEN.......................

Juste jag  ska kanske åka på kryssning på lovet. Det bli kul. Det kommer bli hela skola nästan. Fast inte Jenny eller Hanna=( Men David och Kim ska ju med... ok det är inte riktig samma sak. Jag kanske borde vara orolig istället  =)


Musik: Anathema - Regret




...09.02.09...

Ja måndag är en svår dag!

Jag skrev faktiskt sås-provet och den var ganska lätt. Jag är så glad jag är tillbaks i skolan. Känns skönt=)
Matte C gick si så där ... förvirad med andra ord. Förutom jag missade två lektioner men det kom nåt konstig tema. Nu känns det att jag måste sitta framför boken och läsa och lära. Förut kunde jag inte ens öppna boken och gå och skriva prov. Lovar har aldrig fått lägre en VG! Men nu kom det äntligen tid för mig att lära sig någonting nytt. Det är väl bra. Tänker positivt.

Nu ska jag kanske återvända till min älskling eller ska jag kalla det för min Biblen??? Det är nämligen engelsk grammatik jag pratar om! Ja det ska vara mitt liv nu fram tills... ja bättre tider.

Ja juste igår var jag på Singing Bee inspelning. Det var sjukt kul. Jag kanske kommer synas på tv. woho..haha=)) Ja men det var bara allmänt kul och intressant att se egentligen hur tv-inspelningar funkar.

God Natt


...06.02.09...

Ja jag är glad! Äntligen har jag gjord engelska läxa och mailat den till Paul.

Nej att vara hemma har led mig till att tänka filosofiska tankar. Läste någonstans nåns arga utbrott på Allas Hjärtas Dag. Även att jag har aldrig firat den med någon och ska jobba i år men jag älska de dagen. Många säger varför ska vi ha speciellt dag för att ge någon extrakärlek när man kan göra det varje dag. Så kan man inte resonera då skulle vi inte kunna fia Ny År det är ju nytt dag varje dag. Och man bli äldre med varje minut och sekund varför ska vi fira födelsedagar? 

Sen någonting mer jag tänkte var att jag faktiskt missade en vecka i skolan! Tänk! Varför kunde jag inte göra det när vi ska ha praktik?  Nu är det bara två veckor kvar! En till kvlässöppet och en till seg freda efter det:) och sen det är lov och efter det ingen mer träff i skolans kök....


Ok nu till lite vardagliga grejer.. Jag måste verkligen bli frisk och boka tid hos tandläkare. Min tand gick sönder eller sönder å sönder. I alla fall en bit gick av vi tandköttet och det är irriterande.

Jag var så uttråkad igår så jag tänkte laga eller baka någonting. Jag var riktig sugen på kladd kaka MEN vi hade ingen cacao ingen choklad alls. Suck. Men det blev banankaka istället. Jag älskar den. Den brukar dofta så konstig..

Någonting mer jag hann göra är att läsa hel bok på ciruks 500 sidor på knappt en vecka.  Så går det när man har ingenting att göra.



Vad kan flyga utan vingar? vad?
- Tiden. Tiden min vän.




...04.02.09...


Mer tråkig kan inte det bli. Jag är sjuk och är uttråkat..........................................................................

P.S. var duktig och anmälde mig till högskoleprovet... woho dagen händelse. Mer orkade jag inte.

P.S. Juste jag lyckades med en del av design. Kände mig som programmerare efter det! hihi :D ja jag är inte speciellt  bra på att umgås med datorer =)))


haha... Det var lite kul och komisk bild.
P.S 3 Vi låtsas Jenny har inte sett det :P

...01.02.09...

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/524690/alina?claim=32rv6je6hgr">Följ min blogg med bloglovin</a>

vet inte omjag har gjord rätt. Men men vi få se. Känner mig lite lost)))

Försöker fortfarande ända design







-----------------------




...01.02.09...

Ja vad ska man säga.. Jag är så trött som inte sant.

Torsdags festande var kul och det var första gången jag blev full på cider.
Jag jobbade igår på bröllop. Det är första gången jag var på bröllop och jag jobbade på den! Det var jobbig vi började kl.12.00 och slutade kl. 00.00!!! Vi han sätta oss inte mer än 4 gånger och det var inte långa raster kan jag säga. Så ja jag var helt slut.
Nu ska jag laga mat och göra några läxor kanske...

Fick några bilder som Ira gjorde på mig. Jag var inte speciellt taggad till våran lilla fotoshoot men det var rätt kul ändå.




RSS 2.0