...25.04.09...

Jag känner mig helt slut. Veckan var lite konstig. I början av vecka när vi äntligen visade oss där. Jag var glad i tisdags när jag sade så att det rimmade och det var kul.
Jenny: "Jag är en mogen och vuxen kvinna!"
Jag: "Ja, och nu står hon i famn
           med en annan man!"
Haha alla började garva. )))

Praktiken var segt.........väldigt segt.......
På onsdag var vår lärare Johan där och på fredag Barbro. Sen på fredag efter praktiken han vi ta en öl. På själva praktiken)) Det var kul att servitörer inte kände igen oss först inte de som jobbar där också=)) men men det var ganska lugn. Sen åkte jag hem och sov ganska länge.

Mer speciellt har det inte händ.
Ja jag har också kollat på The Reader. Väldig bra film))


...skola?...

Kan inte tro själv... Skola? Wow. Man bli nästan lika nervös att gå till skolan som på första dag. Hihi.
Ska vara där fram till tio på kvällen där. Plus att jag har redovisning i engelska c och National prov i engelska b och massa andra grejer. Plötslig blev man inte lika excited att gå dit.


...18.04.09...

Hej)) Dagarna har varit underbara kan man säga. Ja eller nästan förutom att jag kommer mitt i natten från praktiken. Men i fredags var roligaste dag på praktiken i alla fall. Jag träffade kille som gick i min skola och sen kom det fram att han jobbade på det ställe jag jobbar så vi i princip känner alla men inte varandra. Han lovade komma förbi i skolan och hälsa. Sen en till kille som var på så bra humör som inte sant. Mitt i allt rushen och så säger han "min pärla kan du ...."  jag förstod inte att det var till mig först så jag reagerade inte. Han bara " hallo?"  Ja alla var på strålande humör det var ju fredag))  Sen lade jag massa coola tallrikar med snigelgega  och andra roliga saker.

Det var så skönt att sova ut sig. Jag hade sömnproblem sista dagarna. Senare idag ska jag träffa Ira. Det var verkligen länge sen.

Och på måndag det är skola! Wow.. Det känns ännu längre sen som om det är nått skämt. Jag hann redan glömma bort om den. Det är faktiskt sorligt och skrämmande.  Längtar tills jag få se alla))


...09.04.09....

Igår var jag duktig. Jag gjorde rabarber paj=) Så blir det om man har lov och inga lektion i kök.

Men idag tänkte jag vara mer effektiv. Att jag vaknade typ kl. 12.00 räknas inte=))

Jag kom på att jag faktiskt har läxor att göra. Så jag satt och förberedde mig till engelska c först. Vi ska prata om något land men vi måste fördjupa oss i något ämne till ex. kultur, politik eller religion. Så nu vet jag allt om Syd Afrikans politik)) eller ja nästa.

Men nu är det svårt att koncentrera sig. Nu är det liv hemma.

Sen måste jag förbereda mig innan nationala prov i engelska b. Ja man inte kan riktigt förbereda sig men någonting kan jag väl läsa eller göra. Allt är bra än ingenting.

 

Sen har jag också bokad tid hos frisören IGEN. Haha. Snart kommer jag inte ha nått hår. Men jag ska färga det. Fast det kommer hända inte så snart för att de hade lång väntetid. Så jag ska dit i slutet av april.

Jag har börjat få ångest innan val av universitet och högskolor och allt annat med det att göra. Att gå till studievägledare var ok. Men som vanligt desto mer man vet desto kommer mer och mer frågor. Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra.  Jag kan väl vara lite glad jag har ju lite tid på mig i alla fall att bestämma mig.

Ja men nu går det inte alls att koncentrera sig.  Mamma frågar nått, pappa vill berätta nått osv.…….. katastrof….


...Nattens problem...

Precis när jag tänkte lägga mig.... kom jag på en liten detalj. Jag ska ställa alarm! ALARM! Jag har ju skickat min mobil på reparation. Så nu sitter jag och försöker komma på hur ska jag vakna tidigt på morgonen...............

 


...07.04.09...

Påsklovet är här men jag är fortfarande tvungen att vakna tidigt. Jag åkte på morgonen till skolan  ( det kändes konstig) men Komvux är fortfarande öppet. Så nu äntligen jag har gjord provet. Det känns bra att bli av med en grej åtminstone.

Sen var jag så trött så när jag kom hem somnade jag=)) Sen åkte vi till coop med mamma och pappa. Så mycket mer hände det inte.

Eller juste!! Jag har ju lämnat inte min mobil på reparation! Nu känner man sig lite lost och handikappad.

Jag blev lite förvirrad med det om valborg och mösspåtagning. Jobbet vill att jag ska jobba efter det. Men grejen är om jag vill eller rättare sagt att jag kanske behöver. Men men vi få lösa det när det kommer närmare till saken. Med andra ord när det redan kommer brinna i knyten=))

Sen kollade jag på varan hemsida))) http://riksapplet.se  ja det händer ibland.

Där stod det om Cup Culinare bland annat som ska vara i maj. Men! 

Den 5:e-7:e maj åker vår serveringslärare Maria Barnes tillsammans med Johan Lundgren, tävlingslärare kök till Åland för att delta i tävlingen Cup Coulinaire. Eleverna som tävlar är inte offentliga än men de ingredienser som skall användas är följande: Röding, oxfilé och blåbär samt tema antikrundan. Jättespännande!!!!!

hihi men några är redan offentliga))
längtar tills vi få provlaga.

P.S. imorgon  ska jag vakna tidigt. Ska åka till Stockholms Universitet! En bekant ska dit så skulle jag följa med och sen kan jag passa på och prata med studievägledare där.

Så ser mina planer ut=)

 


En gammal  bild  från fjäril huset. Men jag tyckeder den är så fin!



...lite av allt...

Fondue kväll gick strålande igår)) Vi hade kul men som vanligt det blev så att jag har glömt nått. Denna gång köpte jag några grejer förutom det som behövdes. Glömde helt bort om dricka och bröd. Ja jag ska se till att köpa dubbla portion nästa gång.=)

Måndag var nästan effektiv. Var hos tandis imorse. Var första gången jag skulle betala! Jag har blivit stor... Ja det är inte lika kul längre om man kollar på det sättet. Men men Har problem med tänder som vanligt. Det är mina några mjölktänder som kanske behagar ramla ut eller rasa eller jag vet inte vad de håller på att göra. Så ingen vet vad de ska göra med dem.

Sen Har jag hämtat ut min studentklänning. Den är fin fast jag tycker den ser finnare när den hänger på klädhängare än på mig. Förresten jag fick klädhängare med! konstigt))

Sen snart ska jag på matte. Hoppas jag få skriva den provet så att bli klar med det!.

Ja juste igår hade jag lust att kolla på film. Det blev When Harry met Sally... =)) jag har aldrig set den. Det var ja... romantisk som allt annat nu.  Jag konstaterade en gång till att jag tycker om Meg Ryan)) 

Från den ena till den andra. En person har hört av sig...igen! Eller för den delen två!  Och två av olika anledningar. Gud vad ska jag göra.

P.S. Jag hör en flyga i mitt rum! Igen! Schizofreni? Igen? haha!

P.S.2    IDAG har jag sätt årets första fjäril!=)))

Så där ser min klänning ut som kommer från Nelly.com.


...Fondue kväll idag =) ...

Hello!
Jobbet gick bra igår. Det var sjukt mycket folk på skansen. Alla med barvagn och barn. Ja sommaren är verkligen på väg.

Men idag ska vi ha fondue kväll. Jag längtar!

 


...fredag...

Då var det fredag!
Dagen var konstig.
Först hörde jag att det är en stor flyga i mitt rum som bzzzzzar=)) Men när mamma kom inte den slutade. Sen mamma kom ut den började igen. Mamma kom in senare i rummet den slutade och började när hon gick ut. Wierd. Sen när jag kom från praktiken kommer in i rummet så hör jag den igen. Jag frågade mamma hur kunde hon sitta och göra sina läxor och störa sig inte på flygga. Mamma såg förvånad ut. Hon hörde ingenting!!! Man kan ju börja tro att man är schizofren!

Sen missade jag bussen men ja det kommer alltid en till. Konstig nog men jag hann i tid till praktiken. Men på centralen blev jag förföljd av nån konstig gubbe. Det kändes minst sagt obehaglig! Schizofren?

På praktiken har jag lagt lunch som vanlig. Ingenting speciellt. Bara lite körig och man lär ju sig inte så mycket nytt. Hellre stå nere och laga eller förbereda någonting spännande.

Men ja idag är faktiskt fredag. Imorgon ska jag jobba lång panna. Men jag längtar faktiskt. Det är alltid kul på skansen=)

Sen är det påsklov=)

 

 

Glad påsk på er! =)

 

 


Fördelen med att vara klock är att man kan spela dum.
Motsatsen är betydligt svårare.

...02.04.09...

Sjukt trött!
Vill sova som fan men igår kunde jag inte somna som vanligt även om jag ville sova. Konstigt. Men nu håller jag på att somna vid tangentbordet.

Med korta ord allt går som det ska eller nått. Det rullar på =)

Såg ansiktsmask i badrummet. Det stod anti-stress. Precis vad jag behöver eller mitt ansikte i alla fall=))

No stress!))



P.S. Vädret var underbar idag. Jag kände mig så glad. Jag såg några förälskade par. Jag vill också! =))


...Första April...

Jag har glömt att lura någon på första april! Hur kom det sig?
Men förutom det vad det jobbig dag. Jag känner mig helt slut. Gjorde massa grejer på praktiken.  Men jag fick veta att resten av vecka ska jag jobba dag!)) Det rätt skönt.
Sen veckans nyhet jag ha klippt mig! Det blev kortare än jag ville och trodde men det är ok plus att mitt hår var ju så sliten och såg ut som svintoboll! Så jag nu få den växa igen))
Juste jag måste lämna in min mobil på lagning. Den är konstig. Stäng av när den vill och sen slås på eller hänger sig. No good)))
Ja och jag har anmält mig till universitet/er. Men det är inte klart. De stänger ansökan den 15 april.

Äntligen jag har hittat vad jag letade efter. En dryck som heter Dr Pepper. Jag tycker att det är gott eftersmak av körsbär eller typ körsbärskärnor ja eller nöt nyans. Så jag unnade mig det och ananas chips. Lite ovanligt men gott! =)


RSS 2.0