...hemma...

Hade inte så mycket tid sens jag kom hem. Det var skönt att komma hem fast ändå lite tråkigt. Det var speciellt tid som var där. Utan någon bråttska. Visst det var stressig under jobbet (dock inte alltid) men annars det var ja.. speciellt.
Hem var det kallt. Frysser fortfarande. Känns som det är höst.
Sen började jag jobba direkt efter jag kom hem. En riktig semester skulle sitta fin just nu men men.
Sen har jag massa grejer som jag måste ta tag i men jag vet inte hur riktig.
Nu har jag hela helgen ledig och ska göra absolut ingenting eller nästan. Jag måste villa. Det var kaotiska dagar. Men jag träffade nästa NÄSTAN alla som jag ville träffa sens jag kom hem.
Efter helgen har jag jobb non stop. OK ska tänka positivt! Jag kommer få ett bra lön!=)



Hej då Korsika!


....

Hello!
Ja det bli inte så mycket uppdatering tyvärr. Men lite nyhet har jag. Här om dag har jag varit på vin och marmeladresa. det var kul och gott=) Resan avslutades med att vi åkte till en by som ligger på en berg och man kan sen 360 grader där. det vill säga åt alla håll. Det var sjukt varmt +37!!!
Imorgon är jag ledig och har massa att göra eftersom jag ska flyga på lördag. Jag ska hem!!! Oj vad tiden gick snabt. Man han vänja sig här och börja känna sig som hemma. Men det ät kalrt det är kul att komma hem och träffa alla!!

Puss och kram=))

...11.07.2009...

Ja egentligen skolle jag komma hem idag. Men som sagt det bli nästa lördag. Jag få konstiga och blandade kännslor.. Ja med det kommer säker gå bra. Det är varje lördag som fpl kommer  och går från personalen . Idag kommer ny guid och en till kock och kanske en till praktikant. Ja och så åker folk bort också.
Det händer inget mer spännande. Allt rullar på och solen skiner som vanligt=)

...

Ja då var det lördag. Rätt skönt är ledig resten av dagen och imorgon och på måndag! Skulle egentligen åka till flygplatsen och träffa Kim men det blev inte så. Men men kan göra det nån annan gån. Det verkar som han har det redan kul som jag förstog.

...WOHO...

Jag gör framgångar. Jag har blivit anställd här. Så för den tiden som är kvar få jag pengar! Är det inte underbar? =))
Den mindre rola nyhet att jag kommer hem den 18:e juli och inte den 11:e! men men jag kommer hem i alla fall. Saknar alla och kommer kramma sönder alla när jag komer hem.

RSS 2.0